Vansteelandt

Wij verdichten uw nieuw dak,
snel en professioneel

Of bel direct: 050 38 36 39

Plat dak

De verdichting van onze platte daken voorzien wij in EPDM. We werken uitsluitend met de merken Firestone en Resitrix.

lees meer

Hellend dak

Is uw woning een combinatie van een plat dak en hellend dak met pannen? Of heeft u interesse in een dak of gevel in zink staande naad? Wij zijn uw ideale partner !

lees meer
Dak
Dak

We zijn vakmannen in het bouwen van uw dak met perfectie als resultaat.

Wij gebruiken uitsluitend duurzame materialen.
firestoneresitrix

Plat dak

Bij de bouw van een woning is het niet eenvoudig om op voorhand een vlekkeloze planning door te geven aan alle aannemers. Wij proberen hieraan tegemoet te komen door een snelle en flexibele plaatsing van het dampscherm. Zodra de hellingschape of de houten ondergrond van uw nieuwbouwwoning is geplaatst, zorgen wij voor een snelle plaatsing van het dampscherm. Op die manier zorgen we ervoor dat uw woning al snel, grotendeels in het droge kan zitten. Benieuwd waarom onze platte daken zo duurzaam zijn?

Plat dak
Ervaring

Staande naad voor dak en gevel

De VMZINC at WORK installateurs, aanbevolen door VMZINC, hebben een uitstekende reputatie wat betreft het plaatsen van zink. Wij zijn trots een ‘VM zinc at work’-partner te zijn. Benieuwd naar onze realisaties in zink staande naad?

VMZINC at WORK

Hellend dak

Is uw woning een combinatie van een plat dak met een hellend dak met pannen? Geen enkel probleem, bij dakwerken Vansteelandt heeft elk team zijn eigen specialisatie. Bekijk onze referenties.

Hellend dak

Waarom kiezen voor Vansteelandt?

20 jaar

kennis en ervaring

Door onze jarenlange ervaring met zowel renovatie als nieuwbouw, hebben we al heel wat kennis opgedaan. U kunt met een gerust hart uw dak aan ons toevertrouwen.

Gedetailleerde

offerte

U wilt geen verrassingen nadien. Daarom zorgen wij voor een gedetailleerde offerte die alle informatie omvat. 

Duurzame

topkwaliteit

Wij gebruiken enkel topmaterialen en zorgen voor een kwaliteitsvolle plaatsing door vakmensen. Zo verzekeren wij u minstens 10 jaar garantie.

Meer over ons

Nieuwbouwdak in de kijker

"Ik had een globaal beeld in mijn hoofd hoe mijn nieuwe dak er zou moeten uitzien. Voor de uitvoering had ik echter nood aan een specialist ter zake. Blij dat ik in zee ben gegaan met Vansteelandt, ik ben heel tevreden met het eindresultaat."


M. Bekaert

Bekijk alle realisaties
Dak
De juiste aanpak met deskundig advies zorgt voor een duurzame oplossing.
Nieuwbouw

Contacteer ons

Maak vrijblijvende afspraak
Of bel direct: 050 38 36 39