Vansteelandt

Dakwerker platte daken in EPDM

Functieomschrijving

Heb je het verdichten van platte daken (Resitrix en Firestone/Elevate)  in de vingers en kijk je naar elk dak met dezelfde passie als wij? Ben je trots op wat je kan en wil je dat laten zien aan onze klanten?

Je bent onze ambassadeur ter plaatse en zorgt voor een nette, kwaliteitsvolle uitvoering van mooie projecten. Je doet dat samen met een vaste collega, in een stabiel, kleinschalig en leuk bedrijf.

Jullie gaan samen de baan op, leren van en aan elkaar en vormen een team. De focus ligt bij elke job op een vlot verloop en een complete afwerking. We houden rekening met je voorkeuren, specialisaties en talenten.

We zorgen voor de juiste materialen, op het juiste moment, op de juiste plaats. We bereiden alles voor en overlopen samen de praktische details of mogelijke uitdagingen.

Aanbod

We garanderen de stipte betaling van een correct en aantrekkelijk loon met maaltijdcheques en andere extralegale voordelen.

Onze klanten, onze mensen en de daken die we realiseren, ze zijn al 20 jaar onze zorg. Laat van je horen, stuur ons een mailtje met jouw motivatie en we nodigen je uit voor een gesprek.

Solliciteer nu

Werken bij Vansteelandt

1. Wij zijn een gezond en groeiend familiebedrijf.
2. Wij zorgen voor de nodige opleidingen, bijscholingen en leuke teamactiviteiten.
3. We hechten belang aan jouw vakmanschap & jouw mening.
4. Snel van en naar het werk, want wij zijn gelegen vlakbij de op-en afrit van de E40 in Jabbeke.

Contacteer ons

 

Vlamingveld 83
8490 Jabbeke
T. 050 38 36 39

E-mail:

info@dakwerkenvansteelandt.be

 

Jobs

Jouw droomjob (nog) niet gevonden? Solliciteer spontaan.

Solliciteer nu spontaan
Of bel direct: 050 38 36 39